Ποιοι Είμαστε

ΣΥΛΛΟΓΗ VINEYARD GROUP

Η εταιρεία Vineyard Group άρχισε να δραστηριοποιείτα ι στο χώρο του επαγγελματικού δώρου στις αρχές της δεκαετίας του ’90.
Βασική φιλοσοφία της εταιρείας ήταν και παραμένει μέχρι σήμερα η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της καθώς και η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.
Ανταποκρινόμενοι στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας, ετοιμάσαμε μια συλλογή από πρωτότυπες συνθέσεις δώρων, οι οποίες έχουν επιλεγεί με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μοναδικές συσκευασίες δώρων στολισμένες με ιδιαίτερη προσοχή και αγάπη από την ομάδα της εταιρείας Vineyard Group, ετοιμάζονται ειδικά για εσάς τους ξεχωριστούς πελάτες μας.
Όλα τα δώρα είναι υψηλής ποιότητας και το περιεχόμενο τους έχει επιλεγεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτουν όλα τα γούστα για κάθε περίπτωση, και κάθε οικονομική δυνατότητα.
Επιλέξτε και χαρίστε δώρα για , επαγγελματικές υποχρεώσεις , γενέθλια, ονομαστικές γιορτές, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Πάσχα, αλλά ακόμα και για μια απλή επίσκεψη.

Προσφέροντάς σας επιλογές δώρων με ουσία και περιεχόμενο, έχουμε δημιουργήσει μια μεγάλη ποικιλία από εκλεκτά κρασιά και ποτά για κάθε περίσταση, χρησιμοποιώντας όλες τις επώνυμες επιλογές της αγοράς.
Επιπλέον, συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε και τα βραβευμένα γαλλικά κρασιά αποκλειστικής μας εισαγωγής που πάντα εντυπωσιάζουν.

Δε μένει παρά να επιλέξετε από τη μεγάλη γκάμα των δώρων μας και να βιώσετε την απολαυστική εμπειρία που επιμεληθήκαμε στο Vineyard Group by Margetis και παρουσιάζουμε αποκλειστικά σε εσάς.

DSC05576
DSC05981
DSC05506
78

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

  • KRF.85 Καράφα κρυστάλλινη με σκαλισμένα χειροποίητα σχέδια 650ml

    71,99  ΜΕ ΦΠΑ
23_25_22_24
PM_COTEMAS_AURORE_2015_RS