Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών & Ακύρωση παραγγελίας

Τα προϊόντα που διατίθενται μέσα από τo ηλεκτρονικό κατάστημα της vineyardgroup.gr φυλάσσονται στις ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης και συντήρησης Ανεξάρτητα από τη δική μας επιμέλεια, υπάρχει η πιθανότητα κάποιο προϊόν να παραληφθεί με αλλοιώσεις ή να είναι φθαρμένο – σπασμένο κατά την μεταφορά. 

 

Επιστροφή προϊόντων

Μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής του, εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής.

Η επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στα προϊόντα που παρήγγειλε ο πελάτης, θα ολοκληρωθεί εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραληφθoύν από την vineyardgroup.gr

Μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων η επιστροφή στην πιστωτική σας κάρτα ή και επιστροφή μετρητών σε αριθμό λογαριασμού που θα μας δώσετε.

Αν έχετε πληρώσει με κάρτα πληρωμής ή πιστωτική κάρτα προβαίνουμε άμεσα στην εντολή προς την τράπεζα και δεν ευθυνόμαστε για τυχόν καθυστερήση επιστροφής του ποσού σε εσάς από την τράπεζα.

Οι επιστροφές αφορούν ΜΟΝΟ παραγγελίες που πραγματοποιούνται στο vineyardgroup.gr

Αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων

Αν κάποιο προϊόν εμφανίζει ελάττωμα, και παραληφθεί με φθορά ή σπασμένο, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά ή στέλνοντας email στο vineyardgroup.gr εντός 2 ημερών από την παραλαβή του προιόντος συμπληρώνοντας τίτλο “Προβληματικό προϊόν”, στέλνοντας φωτογραφίες του προιόντος όπως παραλήφθηκε, για να αντικατασταθεί άμεσα και χωρίς δική σας οικονομική επιβάρυνση.

Η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με το ίδιο ή άλλο προϊόν.

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την αγορά σας χωρίς κόστος εφόσον η ακύρωση ζητηθεί πριν την αποστολή της.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας αφού έχει ήδη εκτελεσθεί, επιβαρύνεστε μόνο με τα σχετικά έξοδα αποστολής ακόμη κι αν η αρχική αποστολή δεν περιείχε επιβάρυνση μεταφορικών εξόδων.

DSC00553
DSC00486